StoryEditorOCM
Regijadramatični prizori

Veliko nevrijeme pogodilo i Crnu Goru: vjetar čupao sve pred sobom, jedan radnik poginuo na dizalici, drugog udario grom

Piše VIJESTI SD
2. srpnja 2024. - 15:22

Jako nevrijeme koje je pogodilo Crnu Goru, osim velike materijalne štete, odnijelo je i dva života. Poginuli su radnik na gradilištu u Baru, gradu na crnogorskoj obali, i jedna osoba na golf terenu na poluotoku Luštica u blizini Tivta.

Crnogorska policija priopćila je da je radnik na dizalici gradilišta u barskom naselju Čanj stradao kada je jak vjetar oborio dizalicu u kojoj se nalazio nesretni radnik.

Također, u Luci Bar jaki vjetar je srušio velike dizalice, takozvane "mostove", a kako javlja portal Bar Info, jedna osoba je zadobila lakše ozljede, dok je materijalna šteta velika.

Što se tiče drugog preminulog, Podgoričke Vijesti javile su da je riječ o 60-godišnjem D.P. iz Tivta. On je bio zaposlenik u Luštica Bayu, a prema prvoim neslužbenim informacijama stradao je udara groma.

Nevrijeme nije zaobišlo ni centar crnogorskog turizma, Budvu, kao ni glavni grad Podgoricu. Lokalni mediji javljaju da su u centru Budve ulice i pojedine podzemne garaže bile poplavljene, dok je u Podgorici jak vjetar obarao drveće i lomio grane koje su padale po cestama.

Situacija se oko 13 sati stabilizirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 15:24