StoryEditorOCM
Svijethoror u francuskoj

Beba nestala iz rodilišta, osumnjičeni su njezini roditelji. Pokrenuta hitna potraga: ‘Ne može bez liječničke pomoći‘

Piše Vijesti SD
22. listopada 2024. - 18:49

Dijete je nestalo iz bolnice u regiji Pariz, a njegovi roditelji su identificirani kao glavni osumnjičenici, piše Independent

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je sljedeći opis osumnjičenika: “muškarac star 23 godine, odjeven u tamne traperice, bijelu majicu, svijetloplavu traper jaknu i crni kaput, te žena stara 25 godina, odjevena u bijeli pulover, svijetloplavu prsluk bez rukava i zelenu suknju.”

Policija je izdala alarm i apelira na javnost da pruži informacije putem radija, televizije i interneta. Naglašavaju da dječak, kojemu je ime Santiago, treba stalnu medicinsku njegu.

Dječak ima plavu kosu i bio je odjeven u bijele baršunaste pidžame te preveliku smeđu majicu kada je otet u ponedjeljak navečer iz bolnice u sjevernom predgrađu Pariza, Seine-Saint-Denisu.

Policijska obavijest identificirala je 23-godišnjeg oca i 25-godišnju majku kao jedine osumnjičenike te je uključila njihove fotografije.

Ravnatelj bolnice Robert-Ballanger izjavio je za novine Le Parisien da je vidio roditelje kako napuštaju odjel neonatologije kada ih je zaustavila medicinska sestra. “Bez bebe u naručju ili u kolicima, par je bio samo s jednostavnom torbom, što nije privuklo pažnju osoblja bolnice koje je naviklo viđati roditelje s odjećom za novorođenčad,” rekao je ravnatelj.

Za sve informacije, policija je pružila telefonski broj i e-mail adresu za kontakt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 18:49