StoryEditorOCM
Svijetubojstvo iz nehaja

Došla u Napulj proslaviti 30. rođendan i bizarno stradala uoči povratka kući, policijska istraga ide prema paru s djecom

Piše vijesti sd
19. rujna 2024. - 19:59
Tragična nesreća dogoldila se u najpoznatijem području Napulja Quarteri Spagnoli (ilustracija)Andreas Solaro/Afp

Tužiteljstvo u Napulju stavilo je pod istragu roditelje dvoje djece za koje se sumnja da su bacili kip s balkona koji je u glavu pogodio 30-godišnju turistkinju Chiaru Jaconis.

Talijansko državno odvjetništvo istražuju roditeljski par zbog optužbe za ubojstvo iz nehaja i krajnju nepažnju. Optužnica je službeno podignuta i prije autopsije nesretne žene, piše Dnevnik.hr

U međuvremenu, policija je pregledala video koji prikazuje trenutak u kojem navodno jedno od djece optuženog para baca kip s balkona, rekli su izvori iz istrage.

Pokojna Chiara Jaconis došla je u Napulj s partnerom na odmor kako bi proslavila 30. rođendan. Nakon incidenta u nedjelju hitno je prevezena na liječenje u napuljsku bolnicu Ospedale del Mare gdje je u utorak umrla od teških ozljeda mozga.

Kip faraona koji je pao s balkona pogodio ju je baš dok se šetala najpoznatijim područjem Napulja Quarteri Spagnoli (Španjolska četvrt), a nakon te šetnje trebala je poći na aerodorom i avionom se zaputiti kući.

image

Policija je pregledala video koji prikazuje trenutak u kojem navodno jedno od djece optuženog para baca kip s balkona (ilustracija)

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 20:00