StoryEditorOCM
Svijetpotraga

Misteriozni nestanci u Njemačkoj: istoga dana u različito vrijeme nestale nevjesta i svekrva...

Piše VIJESTI SD
15. lipnja 2024. - 11:42

Kriminalistička policija Heppenheima pokrenula je javnu potragu za Aigul Sailybayevom (40), i Nataliom Dontsow, (49), iz Bensheima (okrug Bergstraße) u Hessenu, piše Fenix Magazine.

Aigul Sailybayeva je iz Kazahstana, a Natalia Dontsow iz Rusije. Obje žive u Bemsheimu.

Aigul Sailybayeva dovela je svoju kćer u vrtić u Berliner Ringu u Bensheimu 4. lipnja ujutro, tada je posljednji put viđena. Nekoliko sati kasnije, oko 14.30, Aigulina svekrva Natalia Dontsow (49) preuzela je dijete i dovela malenu kući. Policija nije pojasnila kako su žene – nevjesta i svekrva – iako je između njih samo 9 godina razlike.

Nema podataka o odjeći koju su nosile niti stvarima koje su imale sa sobom. Za sada nema znakova da se zločin dogodio. Ipak, policija ne isključuje da bi nestanak svekrve i nevjeste mogao biti povezan.

Unatoč dosadašnjim neuspješnim potragama, uključujući i privatne potrage, policija se nada informacijama od javnosti. Kriminalističku policiju zanima je li netko vidio ove dvije osobe 4. lipnja ili kasnije te može li dati informaciju gdje se nalaze. Također ih zanimaju sve relevantne informacije u vezi s dvije žene.

Mole se svjedoci koji imaju informacije da kontaktiraju Ured policije 10 Heppenheimer Kripoa na 06252/706-0 ili bilo koju drugu policijsku postaju, piše Fenix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 11:43