StoryEditorOCM
Svijetsreća u nesreći

Motociklist divljao po cesti, čudom nije poginuo: objavio šokantan video kao upozorenje četiri mjeseca nakon nesreće

Piše PSD
6. studenog 2023. - 13:46

Šokantan video divljačke vožnje motocikla dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država. Motociklist koji je na YouTube kanalu ‘Street Demon PC‘ objavio video svoje vožnje na autocesti šokirao je sve koji su odlučili pogledati video do kraja.

Stravičan sudar koji se dogodio izgledao je smrtonosno, ali dobra je vijest da je ipak preživio.

Sve se odigralo prije više od četiri mjeseca, a u fokus je došlo tek prije dva tjedna kada je video objavljen na internetu.

Umalo kobni događaj možete vidjeti na 3:50.)

- Moja nesreća prije četiri mjeseca. Ja je nazivam nesrećom, ali očigledno se radi o mojoj pogrešci. Uspio sam preživjeti, srećom, ne izgubivši pritom nijedan ud. Imao sam više od 20 prijeloma na licu, slomljenu ruku na dva mjesta, kolabirana pluća, slomljeno rebro i dva slomljena diska. Jednom ću se opet vratiti vožnji, ali ne kao nekada, napisao je u opisu videa.

Kako se vidi na snimci, nakon prebrze vožnje, u jednom se trenutku našao između kamiona i automobila i željevši ih preteći, punom je brzinom udario u automobil i istog trenutka pao u nesvijest.

Nakon toga u punoj brzini udara i kamion, a on potom pada s motocikla.

Samo pukom srećom nije došlo do smrtnog ishoda, a motociklist je na teži način naučio lekciju. Ovakav događaj mora biti opomena svima da se ne isplati divljati na cesti jer samo sekunda nečije nepažnje može završiti smrću ili invaliditetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:31