StoryEditorOCM
SvijetStrava u njemačkoj

Ostavili djecu u zaključanom automobilu i pošli na festival! Otac rekao da su on i majka bili s njima dok nisu zaspali!?

Piše Vijest SD
4. lipnja 2024. - 11:21

U noći sa subote na nedjelju, oko 2 sata, prolaznici u Neustrelitzu (Mecklenburg-Zapadno Pomorje), uočili su dvoje djece koja su bila zaključana u parkiranom vozilu. Djeca su vrištala.

Budući da su djeca bila u panici, a roditeljima nije bilo traga, prolaznici su pozvali hitnu pomoć i policiju. Policajci su razbili staklo na vozilu, a šokiranoj djeci je potom pružena liječnička pomoć. Točna dob djece nije objavljena.

No, policija je objavila kako su roditelji ostavili djecu u vozilu i otišli na glazbeni festival Immergut u Neustrelitzu.

– Otac (60) je pronađen na festivalu i odveden djeci. Majka djece je festival napustila nekoliko sati ranije, ali sa sobom nije povela svoju djecu. Ne zna se je li ih zaboravila. Još nije razjašnjeno koliko dugo su djeca bila sama i zaključana u vozilu. Otac je izjavio kako je bio s djecom dok nisu zaspala. Rekao je kako je želio samo nakratko otići na festival, navela je policija u svom priopćenju, prenosi Fenix magazin.

Policija je izvijestila nadležni Ured za skrb o mladima te započela istragu zbog povreda dužnosti čuvanja i odgoja djece. Prema informacijama policije, muškarac nije bio pod utjecajem alkohola ili droga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 21:17