StoryEditorOCM
Svijetbez preplanulosti

Primjećujete li razliku? Trump snimljen u rijetkom izdanju - ovako bivši američki predsjednik izgleda bez šminke na licu

Piše Vijesti SD
20. veljače 2024. - 13:28

Bivši američki predsjednik Donald Trump pojavio se jučer na svom golf terenu na Floridi. Bila je to prilika vidjeti ga u prirodnom izdanju, bez prepoznatljivog narančastog tena, koji je postao čak i kontroverzan, a godinama se raspravlja je li to posljedica lošeg, ali namjerno odabranog pudera, sredstva za samotamnjenje ili nečeg drugog. Nove fotografije dokaz su da to nije njegov prirodan izgled, piše Kurir.

Narančasti ten Donalda Trumpa "krasi" već godinama, a uz ništa manje neobičnu frizuru, jedan je od zaštitnih znakova njegova imidža. Napomenimo i da Trump ima određenih problema s kožom, pa vjerojatno otud i potreba za upadljivom šminkom.

image
Timothy A. Clary/Afp
image
Win Mcnamee/Getty Images Via Afp

Jedna od teorija o narančastom tenu Donalda Trumpa je da često ide u solarij, što je u svojoj knjizi ustvrdila njegova bivša zaposlenica Omarosa Manigault (47). Stručnjak za šminku Jason Kelly rekao je da je Trump tijekom republikanske konvencije 2016. nosio šminku koja stvara efekt preplanulog tena.

Trump je bez šminke snimljen i ranije, 2022. godine, na golf turniru u svom klubu u Bedminsteru, New Jersey, što je također izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama poput: “Izgleda kao Darth Vader kad skine masku”, “Iako ne odobravam, razumijem zašto koristi sprej za sunčanje” i “Izgleda kao da je pio iz krivog grala”.

image
Timothy A. Clary/Afp
image
Mike Stobe/Getty Images Via Afp
image
Mike Stobe/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:21