StoryEditorOCM
Svijetobjavljena snimka

Želio snimiti publiku, pa uhvatio napadača na Trumpa, i to sat prije pucnjave: ‘Naježio sam se toliko da nisam zaspao‘

Piše Vijesti SD
18. srpnja 2024. - 07:53

Pojavila se nova snimka na kojoj se vidi da atentator na Donalda Trumpa sat vremena prije početka skupa na kojem je pucao na bivšeg američkog predsjednika.

Na videu se vidi atentator Thomas Matthew Crooks kako hoda oko zgrade s koje će pucati, a sve je zabilježio muškarac koji je htio snimiti publiku, prenosi Dnevnik.hr.

"Želio sam snimiti publiku jer je bilo puno ljudi. To je, naravno, bilo prije pucnjave i nisam znao što će se dogoditi", za WTEA otkrio je muškarac pod uvjetom anonimnosti.

Tek je kasnije shvatio da je snimio i napadača.

"Kada sam ga primijetio dok sam sinoć pregledavao što sam sve snimio, naježio sam se do te razine da nisam mogao odmah zaspati i nisam dobro spavao. Nešto je s ovim stvarno pošlo po zlu", zaključio je.

Objavljeno je i da su Crooksovi roditelji prije pucnjave zvali policiju da bi prijavili nestanak svoga sina. Njegov je otac policiji rekao da pretpostavlja da je njegov sin otišao u streljanu da bi vježbao s puškom i da će se vratiti do 13 sati u subotu, prenosi Dnevnik.hr.

Ipak, kako je vrijeme prolazilo, postajao je sve zabrinutiji i nazvao je lokalnu policiju. Par sati kasnije Crooks je pucao na Trumpa, okrznuo mu uho te su ga ubili snajperisti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 21:04