StoryEditorOCM
4 kantunaREAGIRANJE HDZ-A

‘Jugo nanese svakakve ludosti u grad, pa je tako južina nanijela Ivicu Puljka iz Splita u Zadar, da nam ovdje, s praznog trga održi laganu propovijed‘

Piše Zadarski.hr
10. veljače 2024. - 20:57

Nakon konferencije za novinare na Narodnom trgu uz zadarske članove stranke ‘Centar‘ Zdenka Jukića i Davora Čerkuča gdje je prozvao HDZ i Andreja Plenkovića, te rekao kako je Zadar taoc HDZ-A,  predsjedniku stranke Centar i gradonačelniku Splita Ivici Puljku odgovorili su iz zadarskog HDZ-a. Objavu sa njihove Facebook stranice prenosimo u cijelosti.

- Jugo nanese svakakve ludosti u grad… pa je tako južina jutros “nanijela” Ivicu Puljka iz Splita u Zadar, da nam ovdje, s praznog trga održi laganu propovijed…. Hvala vam lipa, gospodine Puljak, na vašoj propovijedi “spasenja”, ali zadnje što nam treba ovdje je splitski model rasta i upravljanja gradom.

Zar nije Split pod vama pao po indeksu razvijenosti u nižu razvojnu skupinu??

P.S.

Ako budete zainteresirani za primjer najbolje prakse za razvoj gradova, povlačenja sredstava EU fondova, realizacije kapitalnih projekata i iznadprosječnih stopa rasta zadnjih 20 godina, slobodno se javite za konzultacije! - poručili su iz zadarskog HDZ-a. 

27. travanj 2024 22:35