StoryEditorOCM
4 kantunaAPEL ČITATELJICE

Pomognite nam da pronađeno manijaka koji zračnom puškom ubija mačke na Smiljevcu: ovo je njegova zadnja žrtva. Puca u vrijeme kada djeca idu u školu!

Piše IN
29. rujna 2021. - 20:59

Pomognite mi da pronađemo počinitelja koji zračnom puškom ubija mačke na Smiljevcu, obratila nam se naša čitateljica.

"Pozz, ne znam da li je to uopće priča za vas, ali moram javiti… Dakle netko na Smiljevcu puca u mačke zračnom puškom. Ovo je sad treći slučaj što ja znam! Radi se o vrlo naseljenom dijelu Smiljevca gdje ima mnoštvo djece, a pucano je oko 7.15-7.30 ujutro kada djeca lijepo idu u školu, vrtiće i slično" piše naša čitateljica koja nam je poslala i nekoliko fotografija svoje upucane mačke. Odvela ju je veterinaru koji je na rendgenskoj snimci otkrio zrno iz zračnice u tijelu životinje. 

image
Rendgenski snimak uginule životinje na kojoj se vidi zrno iz zračne puške
Snimio čitatelj

"Nažalost, moja mačka je uginula danas ujutro. Upucana je u ponedjeljak oko 7 sati. Bratu je jedna ubijena prije nekoliko godina isto zračnom puškom, druga mi je mačka upucana prije dva mjeseca. Nažalost ova je uginula danas nakon dva dana muke. Nismo je uspjeli spasiti, a policiji je prijavljeno sve. Vrlo sam potresena zbog toga. Mislim da svi zajedno možemo bar pokušati pronaći počinitelja koji bez imalo straha puca tako olako" poručuje naša čitateljica.

"Taj netko ima pik na mačke i tako slobodno puca okolo. Moja je mačka ubijena, ali isto tako može raniti bilo koga u blizini, da ne kažem da je uporaba zračne puške zabranjena u naselju!" podsjeća naša sugrađanka. 

"Eto, tužna sam i apeliram zbog drugih da se ova osoba nađe, možda se preko medija nešto i pokrene. Hvala vam na tome".

U zadarskoj policiji u srijedu navečer nisu nam mogli provjeriti je li netko zadnjih dana prijavio nepoznatog počinitelja koji na Smiljevcu iz zračnice puca po mačkama.

image
Ranjena mačka uginula je u srijedu ujutro
Snimio čitatelj
29. travanj 2024 11:26