StoryEditorOCM
ĐiradaVINARIJA SENJKOVIĆ I SPIZA JUGA HRVATSKE VEČERAS U RESTORANU KAŠTEL

Bročka vina, tuna i janjetina stižu u 'Bation'

Piše Zadarski.hr
15. prosinca 2017. - 11:42
IMG-20171214-WA0001

Vina poznatog bračkog vinara Senjković i gastro ponuda s juga Dalmacije - naziv je gastro i vinskog eventa kojeg večeras priprema ekipa restorana Kaštel hotela Bastion na zadarskom Muraju pod vodstvom hrvatsko-peruanskog kuhara Bruna Vagnera.

Senjkovićeva Bročka rič i pošipi već stekla visoku razinu ugleda na hrvatskom vinskom tržištu, a pretit će meni od pet slijedova u kojem će prevladavati jela od tune, poput pašticade od tune, dok će zvijezda večeri biti janjeći confit u maramici.

Ova gastro večer u Bastionu počinje u 20 sati.

23. studeni 2024 06:36