StoryEditorOCM
ĐiradaDOBRI DUH VELEBITA

Memorijalni turnir u bućama u sjećanje na Zvonimira Šarića - Vuku: "Kruh nosi svatko za sebe (ovo se posebno odnosi na M. M.)"

Piše Zadarski.hr
28. kolovoza 2024. - 12:47

Zadarsko Planinarsko društvo "Paklenica" i Planinarsko društva "Babulj" iz Bibinja organiziraju 1. Memorijalni turnir u bućama u sjećanje na Zvonimira Šarića - Vuku, legendu planinarskih društava, Velebita i Planinarskog doma. Turnir počinje u subotu, 7. rujna, u 8.30 sati s registracijom parova, te ždrijebom. Prijave se primaju do 4. rujna, a kotizacija iznosi 15 eura po igraču, odnosno 30 eura po paru.

- Moguće se prijaviti kao gledatelj, a kotizacija za gledatelje iznosi kao i za igrače 15 eura. Kotizacija se uplaćuje na licu mjesta pri registraciji. Osigurani su ručak i večera u subotu, meni je pretežito mesni, što je potrebno naglasiti ako ste vegetarijanci. Kruh nosi svatko za sebe (ovo se posebno odnosi na M. M.) - poručuju iz zadarskog Planinarskog društva Paklenica.

Noćenje u Domu nije uračunato u kotizaciju te se plaća odvojeno. U kotizaciju nisu uračunata pića i kava koja se mogu kupiti u Domu. Prijave za turnir su putem SMS-a ili WhatsAppa na brojeve:  095 790 0867 Stipe, 098 951 1075 Milan

(U poruci poslati imena i prezimena igrača ili gledatelja)

21. rujan 2024 16:05