StoryEditorOCM
ĐiradaKUHARSKI SHOW U "ADRIANI"

Ogroman interes Zadrana za radionicu koju vodi slavni japanski chef Toshihiro Nakatsuji

Piše Zadarski.hr
1. veljače 2017. - 19:55
japanac

Kuharska radionica u Falkensteiner hotelu Adriana - Borik Resort održava se od 2. do 4. veljače. Radionica je

izazvala veliko zanimanje među zadarskim ugostiteljima, hotelskim kućama, tvrtkama i školama, pa će koncepcija biti organizirana na način da će svakog dana održavanja radionice po 25 sudionika pohađati tečaj, a svi spremljeni specijaliteti bit će usluženi na gala večeri u Arsenalu u subotu, 4. veljače s početkom u 20 sati.

Evo popisa sudionika i predavača Kuharske radionice u hotelu Adriana:

Tvrtka Contra d.o.o. Valentin Peroli i Amel Melkić

Restoran Fešta Mladen Baljak

Restoran Malo Misto Karlo Mihić + 1 djelatnik

Restoran Pašta i Svašta Marko Valković i Ivan Ćapeta

Restoran Na tale, Pag Frane Valentić

Zračna luka Zadar 1 djelatnik

Hotel Mediteran Danijel Ćoza

Restoran Tinel Predrag Majica + 1 djelatnik

Tvrtka Turisthotel d.o.o. 2 djelatnika

Hotel Bastion 1 djelatnik

Restoran 5 bunara Vlado Babac + 1 djelatnik

Restoran Delfin Robert Kuharski i Borka Marketin

Restoran Niko 1 djelatnik

Restoran Kornat Štefan Stevanoski

Tvrtka Metro d.d. Josip Civadelić i Marinko Vidov

Restoran Skoblar Joso Skoblar

Restoran Pjat Leo Mialić

Restoran Sabunjar 1 djelatnik

Restoran Bruschetta 2 djelatnika

Restoran Pineta 1 djelatnik

Tvrtka Ilirija d.d. Marijana Zrilić, Irena Žilić, Ante Zubčić, Perica Stojanov, Mladenka Katuša, Jure Erlić, Anka Števanja, Franko Lončar, Ljubica Čubrić, Josipa Jajčanin, Nataša Kulaš

Tvrtka Falkensteiner Borik d.d. 5 djelatnika

Restoran Zara Beach Frane Grdović

Učenici HTU Škole Zadar Babaić Antonio, Brzić Filip, Dragaš Laura, Dunatov Marta, Gržan Franka, Gržan Karla, Ivanković Nina, Jukić Ante, Jureško Jure, Barić Patricija, Buterin Stipe, Čanković Dino, Čudina Karlo, Garac Stipe, Glavić Katarina, Mikulić Mario, Mirkov Donatela Vjera, Odžaković Patrik, Rogić Mihovil, Zurak Josipa, Župan Tina, Pero Knežević

Učenici Poljoprivredne škole Zadar 5 učenika

Gđa Jo Ahearne, enologinja i vinogradarka iz Hvara (Australija)

75 polaznika bit će razdijeljeno u tri grupe po 25 sudionika dnevno:

* Četvrtak, 02.02. od 16h do 20h
* Petak, 03.02. od 15h do 19h
* Subota, 04.02. od 11h do 15h

Radionicu će voditi slavni japanski chef Toshihiro Nakatsuji i njegov asistent Irino Kazuhiko. Toshihiro Nakatsuji suvlasnik je lanca restorana Ninnin u Japanu i jugoistočnoj Aziji, a član je i Japansko-hrvatskog društva razmjene (NPO JCEA) u Osaki. Svakog tjedna vodi u Japanu iznimno popularni i gledani TV kulinarski show ChiChin Puipui na televizijskom kanalu MBS. Prvog dana na radionici u hotelu Adriana pomagat će mu Terumi Miyake i Tomislav Begić, sushi majstori iz tvrtke Ginger Sushi iz Zagreba, a sutradan će im se pridružiti i sushi chef iz Ljubljane Yasu Tsunoda te Okamoto Masahiro, sushi chef i vlasnik sushi restorana Samurai u Splitu.

22. studeni 2024 09:02