StoryEditorOCM
ĐiradaKOD NIGDJEZEMSKE

Ove subote Derivat 3! Nastupaju La jungle iz Belgije, Mrave brojim iz Rijeke i Zbor Fige iz Zadra

Piše Zadarski.hr
22. srpnja 2021. - 13:57

Derivat 03 u subotu svojim programom dobre glazbe i druženja jednu Covid ljetnu večer čini malo ljepšom

U ugodnom ambijentu Nigdjezemska open air/skate park, Stjepana Radića 11, 24. 7. 2021. Derivat donosi vruća imena za vruće ljetne večeri. Nastupaju La jungle iz Belgije, Mrave brojim iz Rijeke i Zbor Fige iz Zadra. Program počinje oko 19 sati laganim druženjem zatim nastupaju Fige, već dobro poznati zadarskoj publici svojim šarmantnim i energičnim etno napjevima i veselim nastupima, zatim slijedi bend Mrave brojim iz Rijeke, neopsihodelični duhoviti pop rock kojeg predvodi Klas, dugogodišnji riječki gitaristički i autorski mag (Grč, Let 3). Na kraju, da se stigne do ponoći barem naslutiti energiju vremena bez ograničenja belgijski La jungle razvaliti će sat vremena žestoke techno/rock svirke.

Nakon što je iz očitih razloga nastup Partibrejkersa odgođen za bolja vremena i najavljeni Lovely Quinces zbog mjere samoizolacjije člana benda na žalost ne može nastupiti kako je prvotno i najvljeno. Žao nam je zbog toga ali se ipak veselimo jednom dobrom i kvalitetnom programu zadarske ljetne ponude. 

Program je ograničen na broj publike do 100 i uz vremensko ograničenje do ponoći, bez potvrda na ulazu ali poštujući sve Covid mjere, razmak, dezinfekciju i pažnju jednih prema drugima. Ulaznice po cijeni od 50 kn moguće je u pretprodaji kupiti u Indie baru, Trooper baru, Caffe 72 i Dejabrew pubu. Ako se ne proda sve u pretprodaji, što je malo vjerojatno možda će biti moguće i na ulazu kupiti ulaznicu. 

Ovogodišnji Derivat bio bi potpuno nemoguć bez financijske podrške šire društvene zajednice stoga ih sa zahvalnošću treba posebno istaknuti: Grad Zadar, Ministarstvo kulture i medija RH, HDS - ZAMP, Zadarske županija i Turističke zajednice uz spnzore Verteks, Caffe 72, Lav zaštita, zadarske ugostitelji i medijski pokrovitelji.

20. travanj 2024 06:18