StoryEditorOCM
ĐiradaLIJEPA VIJEST

Rasprodane ulaznice za koncert Zadarskog komornog orkestra!

Piše KUZD
26. srpnja 2022. - 14:40

Rasprodane su ulaznice za koncert Zadarskog komornog orkestra na 62. Glazbenim večerima u Sv. Donatu.

No, ostalo je još slobodnih mjesta za projekciju koja se već tradicionalno, zbog velikog interesa, organizira ispred crkve sv. Krševana, sa sjedećim mjestima bez naplate.

Koncert Zadarskoga komornog orkestra pod ravnanjem Ivana Repušića se održava u srijedu, 27. 7. s početkom u 21 sat u crkvi sv. Krševana. Neizostavan gost na ljetnim koncertima Zadarskoga komornog orkestra i maestra Repušića već je dugo violinist Roman Simović, glazbenik ukrajinskih i crnogorskih korijena s londonskom adresom i laskavom titulom koncertnoga majstora Londonskoga simfonijskog orkestra.

image
Zeljkokaravida/Slobodna Dalmacija

Ovogodišnjim će koncertom Zadarski komorni orkestar završiti integralnu izvedbu Brahmsovih simfonija, što je, nakon što su zadarsku publiku prethodno počastili Beethovenovim simfonijama, drugi integralno izvedeni ciklus simfonijskoga opusa nekog skladatelja u sklopu Glazbenih večeri u Sv. Donatu, dok je Romanu Simoviću, uz ulogu koncertmajstora, povjerena i solistička uloga u Koncertu za violinu i orkestar u d-molu najvećega finskoga skladatelja Jeana Sibeliusa.

17. lipanj 2024 04:51