StoryEditorOCM
ĐiradaUDOMAĆILI SE

SplickaScena ovog četvrtka nastupa u Zadru i Biogradu

Piše Zadarski.hr
4. ožujka 2020. - 10:19

Nakon brojnih gostovanja pred prepunom terasom u Varošu u Zadru te nedavnog premijernog nastupa u Biogradu na Moru, SplickaScena ponovno se vraća.

Kažu da se u Zadarskoj županiji osjećaju kao doma i da je svaki nastup nevjerojatan gušt. Ovom prilikom podijelili su se tako da u Beer Pub “Uvik Kontra” u Biogradu stižu Ante Travizi i Josip Škiljo dok u Kult & Dišpet stiže Tomislav Primorac sa svojim solo show-om “Ja sam ti takav”.

Što reći o Tomislavu Primorcu? Tomo za sebe kaže da je energičan, emotivno uronjen u ono što radi, ponekad pomalo ljut, ali ipak ispunjen pozitivnom energijom. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Ante i Škiljo će se ekipi u Biogradu predstavit presjekom svojeg najboljeg materijala. Iako su generacijski razdvojeni, mentalni sklop ih povezuje, a kako funkcionira njihov pomaknuti mozak, provjerite na licu mjesta.

Cijena ulaznice za njihove nastupe je 30kn. Za show u Zadru dostupne su online preko sustava Entrio.hr te će biti u prodaji na ulazu prije samog showa, dok su ulaznice za nastup u Biogradu u prodaji na šanku „Uvik Kontra“ beer pub-a.

Za sve one koji ih još nisu imali prilike upoznati, SplickaScena je stand-up comedy kolektiv nastao u gradu pod Marjanom.
Svaki tjedan nastupaju u Splitu, a preko 270.000 ljudi upoznalo ih je gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u kojeg su objavili u rujnu. Osim u Splitu, redovito nastupaju po čitavoj Dalmaciji, Hrvatskoj i šire, a odlične reakcije i odaziv publike neka vam budu pozivnica za druženje u četvrtak 5. ožujka u 20 sati!

22. svibanj 2024 16:55