StoryEditorOCM
ĐiradaGLAZBA JE U KVARTU! FRKA JE U KVARTU!

Tajanstveni dvojac Nipplepeople otvara ovogodišnji festival KvartArt

Piše Zadarski.hr
12. lipnja 2018. - 15:16
nipplepeople_salata3-140715

U petak, 15. lipnja održat će prvi koncert u sklopu drugog zadarskog urbanog festivala KvartArt 2018., a nastupit će – Nipplepeople.

Koncert će se održati u Skate parku (koji se nalazi u zgradi ispod budućeg Centra za mlade u sklopu bivše vojarne Stjepan Radić) s početkom u 22 sata.

Nipplepeople su maskirani electro pop duo. Identitet članova banda je nepoznat. U regiji su najpoznatiji po pjesmi “Sutra”, a odnedavno i po obradi pjesme “Frka”, koju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček. Nastupali su na svim većim festivalima (EXIT, Hartera, Terraneo, Sea Dance, Sea Star…) te kao predgrupa grupama Hurts, Faithless i StereoMCs. Ovo je njihov prvi nastup u Zadru!

Koncert benda Nipplepeople jedan je od sveukupno pet u sklopu festivala KvartArt. Na festivalu koji drugu godinu za redom promovira urbani način života očekuje nas opet, uz koncerte, i edukativne radionice, projekcije, igra i zabava. Festival će nas na zabavan, aktivan i interaktivan način upoznati s projektom koji ima za cilj revitalizati zapuštene javne prostore, potaknuti novo promišljanje funkcije javnih gradskih prostora i sadržaja gradskih kvartova, te promovirati urbanu kulturu i popularizirati mladenačku umjetnost. Ove godine festival će se održati od 15. do 23. lipnja i svi su pozvani!

Ulaz na koncert je besplatan.

Kvart vas zove! Uvucite se u Kvart, odmaknite se od vreve i gužve Poluotoka, dnevnog stresa i žurbe i uključite se jer – ŽIVOT JE U KVARTU!

05. srpanj 2024 12:06