StoryEditorOCM
ĐiradaPROHODNOST CESTA

Zabrane i ograničenja zbog vjetra: na Paškom mostu smiju prometovati samo osobna vozila, autocesta otvorena uz ograničenje od 40 km na sat

Piše HAK
27. ožujka 2023. - 20:24

Na Paškom mostu smiju prometovati samo osobna vozila, javlja večeras HAK:

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s priključnim vozilom i motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom (I. i II. skupina vozila);

dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Rovanjska (Maslenica) otvorena je za sve skupine vozila, od južnog dijela tunela Sveti Rok do vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8).

Zbog snijega i zimskih uvjeta vožnje promet je zabranjen za teretna vozila s priključnim vozilom na DC218 Bjelopolje-Donji Lapac.

HAK poziva vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila te ne kreću na put bez zimske opreme.

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. Potreban je dodatan oprez i strpljenje.

15. travanj 2024 12:10