StoryEditorOCM
ForumU KRUGU OBITELJI

Evo kako naši poznati Hrvati slave Uskrs; Obitelj na okupu, na stolu raskoš i izobilje, blagdanski ugođaj u domu...

Piše SCENA SD
31. ožujka 2024. - 21:50

Uskrs, najveći kršćanski blagdan, obilježen je i u domovima mnogih poznatih Hrvata, koji su svoju radost i obiteljske trenutke podijelili s pratiteljima na društvenim mrežama.

Marko Grubnić, modni stručnjak poznat po svom stilu i eleganciji, nije izostao s tradicionalnim Uskršnjim čestitkama. Na društvenim mrežama, Marko je podijelio trenutke s majkom Brankom, dok su zajedno proslavljali blagdan. Prije toga, očarao je svoje pratitelje fotografijama iz svog doma, gdje je stvorio raskošan blagdanski ugođaj.

Anja Šovagović Despot, poznata glumica, također je odlučila provesti Uskrs u obiteljskom okruženju te je s ponosom podijelila fotografije s blagdanskim ugođajem koji je stvorila u svom domu, piše showbuzz.

Ecija Ojdanić, glumica i pjevačica, tradicionalno je Uskrs provela u svom rodnom kraju gdje ju je majka dočekala s bogatom trpezom, a Ecija je podijelila ove trenutke s obožavateljima putem društvenih mreža.

Nina Badrić, popularna pjevačica, odlučila je Uskrs provesti na Jelsi, a svojim pratiteljima na Instagramu čestitala je u društvu svećenika, pokazujući tako svoju vjeru i obiteljske vrijednosti.

Lana Jurčević, pjevačica i influencerica, oduševila je svoje pratitelje preslatkim videom svoje kćerkice, koji je raznježio sve redom, pokazujući tako obiteljsku toplinu i radost blagdana.

Maja Šuput, poznata pjevačica, nije zaboravila na tradicionalne Uskršnje čestitke te je objavila obiteljsku fotografiju na kojoj se modno uskladila sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom.

Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora, također je podijelio svoju obiteljsku sreću na društvenim mrežama, čestitajući Uskrs fotografijama na kojima sa svojim sinom pozira za uskršnjim stolom.

25. travanj 2024 12:20