StoryEditorOCM
ForumSVAKA ČAST

Sinjanka Hana Ivković pobjednica je Superstara! Kući odlazi bogatija za 50 tisuća eura: ‘Ti si dijamant‘

Piše Scena SD
10. prosinca 2023. - 08:31

Hana Ivković pobjednica je Superstara! Osim titule, osvojila je i 50 tisuća eura. 

- Ne vjerujem da se ovo dogodilo! - kratko je rekla Hana plačući, a publika joj je otpjevala ‘Za Ljiljanu‘, pjesmu s kojom se ona predstavila na audiciji. 

Hana Ivković, Toni Peruško, Petar Šegedin i Dino Miklaužić ušli su u večerašnje veliko finale glazbenog showa ‘Superstar‘, a pobjedu od njih četvero odnijela Hana Ivković!

Ona je u superfinalu otpjevala je hit Lady Gage ‘I‘ll never love again‘. "Hvala Gospi Sinjskoj, roditeljima, prijateljicama...", rekla je Severina i pohvalila Hanu za koju smatra kako nije sigurna zna li nekoga tko u njezinim godinama ovako pjeva. "Kompletno si napredovala", rekao joj je Tonči. Filip je rekao kako je ona brušeni dijamant te da je primjer da najtiši ljudi budu najglasniji. "Ne skrivaš se iza emocije, ideš joj direktno u susret. Moja vrata su ti otvorena", rekao je Filip. Nika si je već ranije napisala da Hana mora biti superfinalist i to zaista i jest.

image

Hana i Dino ušli su u superfinale

Sinjanka je bila i jedina djevojka koja je izborila finale ‘Superstara‘.

- Pripreme za finale teku glatko, nisam se nadala dolasku do finala, no drago mi je što sam ovdje s tri vrhunska glazbenika! S dečkima se slažem odlično, od recalla smo nas četvero vrlo povezani i jako su dragi, simpatični i paze na mene - ispričala je ona ranije. 

 

09. lipanj 2024 00:56