StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Djevice budite strpljive i uporne, Škorpioni odmorite se, Vodenjaci oslobodite se predrasuda

Piše MOZAIK SD
29. veljače 2024. - 08:36

OVAN

Pad koncentracije odrazit će se na vaše poslovne i školske rezultate. Iako nećete biti zadovoljni učinkom, odbijat ćete kritike. U ljubavi ćete biti samouvjereni i otvoreno pokazivati namjere.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Pravi je tren da izgladite nesporazume s voljenim. Iskren razgovor pomoći će vam da se ponovno zbližite. Mogli biste se razočarati postupkom nadređenog. Osjećat ćete da vas ne cijeni dovoljno.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Moguće su trzavice u odnosu s obitelji i prijateljima. Nespretno ćete se izražavati, zbog čega ćete se stalno morati ispričavati onima koji nisu shvatili. Odagnajte stres šetnjom ili vježbom.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Provedite neko vrijeme u društvu prijatelja. Ugodno druženje uz ukusnu hranu i piće pomoći će vam da se opustite i zaboravite na svakodnevne napore. Neki će planirati putovanje.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Nekoga ćete povrijediti ishitrenim izjavama i postupcima. Nećete razlikovati dobronamjerne.od zlonamjernih ljudi. Ophodit ćete se jednako neugodno sa svima koji vam se ne sviđaju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Iako će na poslu doći do zastoja, ne odustajte. Strpljenje i upornost dovest će vas do cilja. Planirate li se baviti sportom, obratite pažnju na pravilno zagrijavanje i istezanje mišića.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Nećete imati povjerenje u ljude s kojima surađujete. Oprezno ćete vagati što im smijete reći, a što bi mogli iskoristiti protiv vas. Imat ćete jak apetit za slastice i tjesteninu.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Ne tražite od drugih da vam se prilagođuju. Budite spremni za dogovor u radnom i obiteljskom okruženju. Uvažavajte tuđe mišljenje i ako se ne slažete s njim. Pružite organizmu dovoljno odmora.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Bližnji će vas optuživati da ne mogu s vama razgovarati. Tvrdoglavo ćete ustrajati u svojim stavovima, makar bili svjesni da ste u krivu. Time ćete riskirati svoj ugled u privatnoj i službenoj sredini.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Porast raspoloženja imat će pozitivan utjecaj na vaše intimne odnose. Ako se potrudite, uspjet ćete izgladiti nesporazume s voljenim. Dan je povoljan za učvršćivanje odnosa s kolegama i poslodavcima.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Razvoj situacije ugodno će vas iznenaditi. Oslobodite se predrasuda i prigrlite svaku ukazanu priliku, koliko god bila neočekivana. Ako ste samac, pred vama je početak burne avanture.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Bit ćete znatiželjni i uživati u novostima. Stalno ćete učiti, a dodatno obrazovanje moglo bi vam otvoriti nove profesionalne mogućnosti. Morate li donijeti odluku, poslušajte intuiciju.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

 

26. lipanj 2024 14:47