StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Bikovi imaju glavobolje, Blizanci idite u prirodu, Rakovima je povoljno vrijeme za usavršavanje

Piše MOZAIK SD
1. ožujka 2024. - 08:20

OVAN

Dan donosi nove susrete i poznanstva koja bi mogla na vas ostaviti dubok trag. Osjetit ćete neuobičajenu povezanost s nekim koga sretnete, što će vas potaknuti da što prije zakažete ponovni susret.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 5

 

BIK

Odnos s partnerom zahtijevat će puno pažnje. Posvetite mu više vremena i pokažite sitnim znakovima pažnje koliko vam je stalo. Česte glavobolje bit će povezane s nezdravim životom. 

LJUBAV: 3 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Pad koncentracije otežat će vam obavljanje zadataka. Obnašate li odgovornu dužnost, izbjegavajte odluke bez pomnog promišljanja. Godit će vam boravak u prirodi i pojačana aktivnost.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Nemojte previše analizirati događaje na intimnom planu. Puno će se toga odvijati izvan vašeg utjecaja pa je najbolje da se prilagodite okolnostima. Povoljno je vrijeme za poslovno usavršavanje.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Nemojte davati obećanja koja ne možete ispuniti. Iako ćete imati dobre namjere, loše ćete procijeniti svoje sposobnosti i vrijeme pa biste mogli nekoga iznevjeriti. Pazite se nezgodnog pada i ozljede.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 2

 

DJEVICA

Osjećat ćete se umorno i pospano. Najradije ćete se povući iz društva. Ako vam netko pokvari planove o odmaranju, bit ćete razdražljivi. Nepravilna prehrana pridonijet će razvoju probavnih smetnji. 

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Dobro ćete se snalaziti u zadacima koji zahtijevaju kreativnost i maštu. Odgovarat će vam poslovi koji uključuju rad s ljudima. Intimna sfera donijet će vam zadovoljstvo. Pred vama je značajan susret.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

Kriza kroz koju će prolaziti vaša veza bit će kratka. Osvježite učmalu svakodnevicu zajedničkim izlaskom s voljenim na kulturnu priredbu ili večeru. Mnogi će se okušati u novom hobiju ili sportu.

LJUBAV: 4 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Samci, ne zatvarajte se u stan. Izađite s prijateljima ili prihvatite poziv u posjetu. Osoba koja slučajno uđe u vaš život brzo će postati njegov važan dio. Počastite se kozmetičkim tretmanom ili masažom.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Kreativnost, snalažljivost i sposobnost improvizacije pomoći će vam da se izvučete iz osjetljivih situacija. Povoljno je vrijeme za traženje posla ili povišice na postojećem radnom mjestu.

LJUBAV: 4 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Obilazak trgovina donosit će vam užitak. Nećete moći odoljeti lijepim stvarima. Ni osrednje stanje na računu neće vas spriječiti da se počastite novim parfemom, cipelama ili odjevnim predmetom.

LJUBAV: 5 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Pad energije i motivacije ometat će vas u radu. Vidite li da neke zadatke ne možete privesti kraju, obratite se za pomoć bliskom kolegi. Osjetljive točke će vam biti grlo, glasnice i mjehur.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

26. lipanj 2024 09:38