StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Bikovi nemojte biti tvrdoglavi, Lavovi budite iskreni, Jarčevi krenite u frizera, Ribe samo mirno

Piše Piše MOZAIK SD
23. veljače 2024. - 08:11

OVAN

Provodit ćete puno vremena s prijateljima. Zaželjeli ste se njihovog društva i razonode. Samcima će večernji izlazak donijeti pažnju novih udvarača, a s jednim od njih upustit će se u flert.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

BIK

Nepažnja i slaba koncentracija mogle bi dovesti do krivih procjena. Nemojte tvrdoglavo ustrajati u svojim stavovima. Uvažite savjete, posebno ako vam ih upute ljudi do čijeg vam je mišljenja stalo.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Bavite li se ugostiteljstvom ili prodajom, imat ćete puno razloga za zadovoljstvo. Dobro ćete surađivati s klijentima, a nije isključen ni odlazak na poslovno putovanje ili stručno usavršavanje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Razmirice s partnerom navest će vas da se malo udaljite od njega. Trenuci mira i samoće pomoć će vam da sagledate situaciju iz druge perspektive. Neki će pronaći novi hobi u koji će se zaljubiti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Ako vaša veza neko vrijeme ne funkcionira, možda je došlo vrijeme za ozbiljan razgovor. Budite iskreni, ali i spremni primiti kritiku. Umor i razdražljivost narušit će vaš radni učinak.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Iskoristit ćete slobodno vrijeme za detaljno čišćenje kuće i uklanjanje nepotrebnog. Iako će vam oduzeti puno vremena, pospremanje će se pokazati sjajnom terapijom za ublažavanje stresa.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Popularnost vam je visoka. Izbjeći ćete neugodne obaveze nagovaranjem kolega da preuzmu vaš dio posla. Pred samcima je poznanstvo koje bi im moglo izmijeniti svakodnevicu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Odnosi između roditelja i djece bit će napeti. Izbjegavajte teške teme. Burno ćete reagirati na kritike upućene na vaš račun. Mnogi će pokušati odagnati sjetu uživanjem u hrani ili piću.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Veselit ćete se izlascima i provodima. Ostvarit ćete flert sa zgodnim poznanikom, a nije isključeno ni da će se vaš odnos produbiti. Uživat ćete u zadacima i poslovima koji uključuju rad s ljudima.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Najčešće ćete se prepirati s bližnjima oko novčanih pitanja, iako većina vas nema ozbiljnih teškoća. Promjena frizure podići će vam samopouzdanje i pomoći da se osjećate bolje u svojoj koži.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Imate puno energije, elana i ideja, ali ćete biti brzopleti i nepromišljeni. Pripazite da ne izlanete povjerljivu informaciju nekome tko bi je mogao zlorabiti. Sport će vas oslobađati tjeskobe.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Privući će vas šarmantna osoba, no imat ćete dojam da nije sasvim iskrena. Provjerite nije li možda zauzeta prije nego što joj dopustite da vam se približi. Klonite se stresnih situacija.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

26. lipanj 2024 14:55