StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Ovnovi ojačajte imunitet, Blizanci ne pokazujte slabosti, Rakovi će proučavati zdravu prehranu

Piše Piše MOZAIK SD
27. veljače 2024. - 08:47

OVAN

Učenici i studenti bit će skloni kampanjskom radu, a niske ocjene bit će znak da bi trebali redovitije učiti. Osjetljivo zdravlje poziva na oprez. Ne izlažite se većim naporima i ojačajte imunitet vitaminima.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4


BIK

Osjećat ćete se malodušno, ali nećete imati hrabrosti popričati o onome što vas mori. Imat ćete dojam da nemate podršku bližnjih, no date li im priliku dokazat će vam da su uz vas. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Imajte strpljenja u poslovnoj komunikaciji. Ne pokazujte slabosti i ostanite suzdržani na provokacije. U privatnom životu bit ćete opušteni.  Cijenit ćete ljude koji vas prihvaćaju takve kakvi ste.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Zanimat ćete se za nova saznanja i informirati se o temama koje se odnose na poboljšanje kvalitete života. Proučavat ćete zdravu prehranu i gledati poučne dokumentarce.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5


LAV

Neskladni odnosi s kolegama otežat će vam rad. Nećete se moći pretvarati da se slažete s njihovim metodama ili ciljevima, što će dovesti do prepirke. I u vezi su moguće tenzije i borbe za dominacijom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Teško ćete primati kritike na svoj račun. Niste u stanju realno sagledati svoje nedostatke pa ćete biti uvjereni da vas provociraju ili žele povrijediti. Neki će se žaliti na umor i glavobolju. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Posvetite više vremena partneru. Ne dozvolite da vas poslovne ili obiteljske obaveze udalje jedno od drugog. Planirate li se upuštati u veće troškove, ne zaboravite se posavjetovati s ukućanima.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

U vašem će domu zavladati napeto ozračje. Prepirat ćete se s ukućanima oko sitnica, a najčešće oko novca i poslova. Udaljite se i opustite se omiljenom glazbom ili šetnjom s ljubimcem.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Poštujte prometna pravila, osobito ona o parkiranju. Nepažnja bi vam mogla donijeti  novčane kazne. Samci će pozvati simpatiju na kavu, a druženje će proći u veselom tonu.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Mogući su nepredviđeni troškovi vezani za kvar u kućanstvu ili održavanje vozila, ali nemojte dizati paniku. Popravak će koštati manje no što ste mislili. Pazite se prehlade i uzimajte vitamine.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Osjećat ćete se vedro i samouvjereno. Pozitivnom energijom privlačit ćete pažnju. Prijatelji i znanci zasut će vas pozivima. Pred samcima je značajan susret, dok će parovi imati žustar erotski život.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Poslovi će se odvijati uhodanim tempom, a vaše strpljenje i spremnost na ustupke bit će velike prednosti nađete li se u nepredviđenim teškoćama. Samci bi se mogli pomiriti s bivšim partnerom.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

 

26. lipanj 2024 14:51