StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Ovnovi su rastreseni, Blizanci ne zabušavajte, Lavovi pazite na novac, Djevice su osjetljive

Piše Piše MOZAIK SD
5. ožujka 2024. - 08:10

OVAN

Radni ili školski zadaci zahtijevat će puno energije. Teško ćete se usredotočiti na njih. Bit ćete rastreseni i nepažljivi pa ćete jedva dočekati završetak dnevnih obaveza. Tek ćete tad živnuti.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Nemojte brinuti o tome što drugi misle, nego stavite svoju sreću na prvo mjesto. Prestankom opterećivanja, osjetit ćete olakšanje i nalet energije, koji će vas poticati da slijedite svoje snove.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Samci, prihvatite poziv šarmantnog udvarača. Dobro ćete se provesti, a vaše druženje moglo bi biti početak novog i uzbudljivog odnosa. Na poslu ne zabušavajte i izbjegavajte nepotrebne rasprave.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Imate li problema u vezi, dobit ćete priliku poboljšati situaciju. Nečija pomoć i savjet pokazat će se dragocjenima. Nekima se ukazuje mogućnost preseljenja u drugi grad zbog posla.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Izbjegavajte nove troškove i značajne kupoprodajne operacije, a važno je i da se ne zalijećete u podizanje kredita. Nećete raspolagati sa svim informacijama pa biste mogli pretrpjeti gubitke.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

DJEVICA

Osjetljiviji ste nego inače i sve shvaćate osobno. Loše ćete reagirati na kritike i savjete, čak i ako su upućeni u dobroj namjeri. Nemojte u ljutnji kazati ili učiniti nešto što biste mogli požaliti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Privlačit ćete pažnju dotjeranim izgledom. Samce će iznenaditi poziv ili poruka osobe o kojoj su mislili da je prema njima ravnodušna. Tragate li za poslom, naići ćete na obećavajuću ponudu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

U vezi će do izražaja doći vaša potreba za dominacijom. Željet ćete voditi glavnu riječ, no partner će vam se suprotstaviti. Ako ste u stisci s novcem, doći ćete na ideju o unovčavanju hobija.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Bližnjima se neće sviđati potreba da im namećete mišljenje. Naučite uvažavati njihove stavove, čak i ako se s njima ne slažete. Samci će biti direktni u zavođenju, no druga bi se strana mogla malo prestrašiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Novčane prilike bit će nestabilne, ali uglavnom pozitivne. Izradite financijski plan za tekući mjesec, što bi vam pomoglo da uravnotežite prihode i rashode. Mentalno ćete biti vrlo aktivni.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Ostvarivat ćete zapažene rezultate u učenju. Dan je povoljan za traženje promaknuća ili povišice jer će vam nadređeni biti naklonjeni. Neki će uz osmijeh sreće pronaći dobro plaćen honorarni posao.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Ako ste nedavno prekinuli vezu, nećete biti spremni za nova iskustva. Nemojte davati lažnu nadu nekome čija vam pažnja laska, ali znate da vam trenutno ne može biti ništa više od prijatelja.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

 

25. lipanj 2024 08:24