StoryEditorOCM
ForumTREĆA EMISIJA

Influencerica (17) iz Drniša ‘rasturila‘ na Superstaru, Severina se rasplakala: ‘Ne mogu sakriti suze, ti si dijamant!‘

Piše Tina Premec/Jutarnji list
8. listopada 2023. - 08:17

Treća emisija RTL-ovog novog showa ‘Superstar‘ koji je još u audicijskoj fazi donijela je za neke kandidate razočarenje, dok za druge ushit i pohvale žirija u sastavu Tonči Huljić, Severina, Nika Turković i Filip Miletić, piše Jutarnji list.

Prva na redu bila je 18-godišnja Franka Blagus koja je bez ikakve treme došetala pred žiri i ispričala im dva vica. Izvela je hit Doris Dragović ‘Marija Magdalena‘.

image

Franka Blagus

RTL PRESS

‘‘Koji ti stav imaš. Promašila si takmičenje, tebi treba stand up, ti si nemogući talent.‘‘, komentirao je Miletić koji je jedini nije želio pustiti dalje, iako joj je i Huljić rekao da je njezino pjevanje na razini trogodišnjeg djeteta. No svidjela mu Frankina samouvjerenost. Iduća je na redu bila 28-godišnja Erika Crnković iz Osijeka, koja se trenutni bavi uređivanjem pasa. Erika je u studio ušla sa ekscentričnim sunčanim naočalama i odmah zainteresirala žiri. Izvela je pjesmu Sama Smitha ‘Burnin‘.

‘‘Krivi izbor pjesme, nisi nam dala da vidimo što sve možeš.‘‘, bio je ovog puta suprotnog mišljenja Huljić, no kada je izvela a capella verziju ‘Skitnice‘ Jasne Zlokić, svi su je nagradili prolazom.

Pred žiri je izašao i 22-godišnji Zagrepčanin Viktor Habazin, student na Građevinskom fakultetu u Zagrebu. Viktor nakon smrti majke živi sam s ocem. Izveo je hit Majki ‘Mene ne zanima‘, a Filip je pohvalio njegovu autentičnost.

image

Davor Knežević

RTL PRESS

‘‘Svi su nekad bili amateri, ali nisu imali ono što ti imaš, neku naivnost u pjevanju koja kupuje.‘‘, zaključila je sa smiješkom Severina, a zatim su baš svi glasali za Viktorov prolaz. Davor Knežević (32) iz Subotice istaknuo je kako mu je trema najgori neprijatelj, no ipak je odlučio pokazati sve što zna.

Žiri je oduševio izborom prve pjesme koju je najavio; ‘Sex on fire‘ grupe Kings of Leon. Oduševljenje nije splasnulo ni nakon izvedbe koju je žiri nagradio aplauzom i skandiranjem i jednoglasnim ‘da‘

image

Anatalia Filimone Kević Zandamela

RTL PRESS

Anatalia Filimone Kević Zandamela (17) priznala je da joj je san pjevati u nekom realityju, a u slobodno vrijeme bavi se društvenim mrežama i snima za TikTok, na kojem ima 87 tisuća pratitelja. Anataliji je tata iz Mozambika, dok je mama Hrvatica. Ova je tinejdžerica iz Drniša s ogromnom tremom ušla k žiriju. Podršku joj je odmah dala Severina, koja ju je i zagrlila. Anatalia je za svoju prvu pjesu odabrala ‘The Greatest Love of All‘ dive Whitney Houston.

‘‘Sva sreća pa sam uspio sakriti suze.‘‘, priznao je Tonči pokazavši na svoje sunčane naočale.

‘‘Ja ne mogu sakriti suze, ja sam sretna što sam u ovom showu zbog toga što sam vidjela neke divne ljude, ali ti si jedan predivan dijamant. Hvala ti što si došla ovdje, što si me vratila u neko djetinjstvo‘‘, rekla je Severina kroz suze.

image

Petar Šegedin

RTL PRESS

Mladi 18-godišnji Petar Šegedin s Korčule, iz Žrnova, trenutno radi u restoranu, no na prvom mu je mjestu glazba, a pjeva i u klapi.

‘‘Tata ima veliku ulogu u mom životu, potiče me na sve i napisao mi je skoro sve pjesme. Ja sam napisao svoje dvije. Ove godine će izaći moja druga nova pjesma koju sam napisao i napravio glazbu i aranžman.‘‘, najavio je. Izveo je ‘Jedinu‘ Toše Proeskog i oduševio sve, a Severina i Filip čak su i zaplesali.

‘‘Dame i gospodo, Petar Šegedin iz Žrnova. Nemam pojma gdje je to, ali znam gdje će ovaj momak završiti vrlo brzo – završit će u Madre Badessi.‘‘, najavio je Tonči. Naravno, dobio je prolaz. Iz Zagreba je 17-godišnja Lora Simikić kojoj je velika ljubav, uz glazbu, i kazalište, a pleše i na svili. Najveća podrška i glazbeni uzor joj je tata koji se dugo godina bavi glazbom, a bio je i član prvog hrvatskog boy benda Sunset Crew. ‘Respect‘ Arethe Franklin bio je njezin izbor za prvu pjesmu, a žiri je ostavila bez teksta.

‘‘Djevojčice draga i pretalentirana! Ti si meni totalno otkriće! Ja sam ostao bez teksta prvi put u ovom showu.‘‘, priznao je Filip. Zagrepčanin David Balint (23) studira rani predškolski odgoj, a u slobodno vrijeme bavi se sportom te svira gitaru i pjeva na ulici. Odlučio se za akustičnu verziju megahita ‘We found love‘ Rihanne i Calvina Harrisa, te jednoglasno prošao dalje.

image

Tonči Huljić dodijelio diplomu Davidu Amaru

RTL PRESS

Treću audicijsku emisiju zatvorio je osebujni David Amaro (30), koji iza sebe već ima pokušaj glazbene karijere.

Otpjevao ‘Lejlu‘ Harija Mata Harija i zaslužio ovacije.

‘‘Mislim da je ovo bio najkompletniji performans do sada. Dao si nam, uzeo, opet vratio, pokazao što znaš, užasno emotivno. Baš je je fantastično dobro", zaključila je Nika za ovog kandidata koji se također izborio za nastavak natjecanja, piše Jutarnji list.

image

Severina i Filip Miletić

RTL PRESS
28. travanj 2024 22:17