StoryEditorOCM
ForumGVARDIOL NA ODMORU

Jedan od najboljih i najskupljih stopera svijeta ovih dana ljetuje u Novigradu, a svratio je i do Zadra na frizuru i na ‘đir‘ brodom s ‘frendovima‘

Piše Božana Sviličić
5. srpnja 2023. - 18:31

Jedan od najboljih i najskupljih stopera svijeta, 21-godišnji Joško Gvardiol ovih dana ljetuje u Novigradu, gdje mu žive djed Zvonko i baka Milka, a u utorak je svratio i do Zadra na frizuru i na ‘đir‘ brodom s ‘frendovima‘ ...

image

Joško Gvardiol u Zadru

Instagram/Slobodna Dalmacija

- U Zagrebu sam rođen, ali Novigrad mi je drugi dom! – rekao je Gvardiol nakon što mu je prošle godine priređen veličanstven doček u Novigradu nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je osim po fantastičnom nogometu ostao zapamćen kao ‘maskirani‘ junak‘. Crna maska koju je morao nositi zbog ozljede nosa postala je zaštitni znak hrvatskih navijača.

image

Joško Gvardiol na frizuri

Facebook/Slobodna Dalmacija

U Novigradu gdje se, kako se priča, ne može obraniti od djevojaka, Gvardiol koji je trenutačno na mjestu braniča u RB Leipzigu čeka veliki transfer.

Kako prenose mediji sportski direktor RB Leipziga Max Eberl priznao je ovog vikenda kako je blizu njegov odlazak u Manchester City.

 

28. travanj 2024 21:52