StoryEditorOCM
ForumPOBJEDNICA IZBORA

Miss Hrvatske je Tomislava Dukić iz Tomislavgrada: Fitness i putovanja njena su strast, a posebno je vezana i za Split

Piše Piše PSD
28. studenog 2023. - 08:41

U Zagrebu je izabrana Miss Hrvatske 2023. između dvanaest finalistica. Pobjednica Tomislava Dukić dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Proputovala je puno zemalja. Nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih budućih planova i projekata.

image

Novoj missici krunu je predala bivša missica Angelica Zacchigna

Boris Mataković/

Dvanaest finalistica natjecalo se u pet kategorija; intervju, sport, talent, top model i multimedija. 

Djevojke su blistale na glamuroznoj pozornici noseći u prvom izlazu elegantne bijele haljine, tijare i lente svojih županija.

Top 8 super finalistica odgovarale su na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku, koja će imati čast predstavljati Hrvatsku na 72. izboru za Miss Svijeta. 

Pratiljama novoizabrane Miss proglašene su Lana Valentić kao druga pratilja i Antea Krnić kao prva pratilja.

image

Nova Miss Hrvatske Tomislava Dukić i pratilje Lana Valentić (druga pratilja) i Antea Krnić (prva pratilja)

Boris Mataković/

Program, u kojem su nastupili Amir Kazić Leo, Sandi Cenov i Hana Mašić, bivša missica Angelica Zacchigna, te Cirkus animatori, vodili su Ivana Šundov i Davor Garić.

27. travanj 2024 14:53