StoryEditorOCM
ForumUŽIVANJE U INTIMI

Novo istraživanje pokazalo koliko bi seks trebao trajati, taj broj je teško postići ako nemate ove ‘aseve‘ u rukavu

Piše MOZAIK SD
4. travnja 2023. - 15:25

Jeste li se ikada zapitali koliko bi seks trebao trajati?

Novo istraživanje donosi odgovor na ovo pitanje, a provedeno je nad 3.836 muškaraca i žena, ispitujući ih koliko dugo vole da im "aktivnosti u krevetu" traju, piše Muški magazin.

Kako su istraživači na kraju zaključili, žene u prosjeku žele da seks traje oko dvadeset pet minuta i pedeset i jednu sekundu, dok muškarci preferiraju seks od dvadeset i pet minuta i četrdeset i tri sekunde.

Ovo istraživanje također sugerira da kada se radi o snošaju, muškarci diljem sveta realistično ne mogu baš uvijek stići do željenog vremena. Međutim, prethodna istraživanja prosječnog vremena koje je parovima potrebno kako bi dostigli orgazam donijela su drugačije brojke od ovih.

Prethodno je istraživanje uključilo 500 heteroseksualnih parova sa svih strana svijeta, zahtijevajući od njih da prate vrijeme seksa kojeg su imali u razdoblju od četiri tjedna, donoseći različite rezultate koji variraju od trideset i tri sekunde pa sve do četrdeset i četiri minute.

Prosječni seks tako traje oko 5,4 minuta u najvećem broju istraživanja izvršenih širom sveta, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Holandiju i Španjolsku. U Turskoj prosječni seks traje 3,72 minute. Važno je napomenuti i da upotreba kondoma ili obrezanost nisu imali utjecaj na performanse ili konačan ishod seksualne intime.

Sudeći prema ovim istraživanjima, seks od 25 minuta nije realističan. Ipak, iako sami seks ne može trajati toliko - postoje i drugi načini za uživanje u intimi. 

27. travanj 2024 11:22