StoryEditorOCM
ForumFOTO: NAKON GOLEMOG BROJA SNIMLJENIH FILMOVA, JAVNOSTI JE OTVORIO I VRATA SVOGA DOMA

Ovako izgleda kuća jednog od najpopularnijih holivudskih glumaca!

Piše D&D
13. veljače 2019. - 16:20
Bruce Willis kuća 5

Poznati američki glumac Bruce Willis izabrao je ovu kuću s razlogom - mjesto pruža osjećaj mira i privatnosti koju slavne osobe njegovog ranga često traže. U isto vrijeme, imanje se nalazi samo 40 minuta od centra New Yorka, što znači da su posao i zabava još uvijek vrlo blizu.

Među većim prednostima ovog imanja su: pogled na jezero, bazen i tenisko igralište, a da ne spominjemo prekrasan interijer dizajniran u modernom klasičnom stilu.

 

 

Glavna kuća - koja je okrunjena osmerokutnom sobom s pogledom na okolicu - sastoji se od pet spavaćih soba i veličine je oko 836 četvornih metara, a uključuje, između ostalog, prostrani dnevni boravak s pogledom na Croton Reservoir, igraonicu, medijsku sobu s video sustavom i vinski podrum.

Uz glavnu kuću, u vlasništvu se nalaze i tri manje kuće koje imaju ukupno sedam spavaćih soba i dostupne su putem odvojenog kolnog ulaza. Glumac je izjavio za WSJ da je obitelj prvenstveno koristila dodatni prostor kako bi „ponudila prijateljima i obitelji izvan grada da provode puno vremena s njima, bez osjećaja da su teret“.

 

 

Prema Willisovim riječima, obitelj bi zadržala dom da je bliže njihovoj obitelji u Kaliforniji. "Jedini razlog zbog kojeg prodajemo imanje je to što smo daleko od naše kalifornijske obitelji, zbog čega smo se odlučili vratiti na Zapadnu obalu i napraviti naš novi dom tamo", izjavio je za WSJ.

- Naša najmlađa kćer, Mabel, prošli je tjedan izjavila da bi željela staviti puno balona na našu kuću, kao što su to učinili u filmu Up, i poslati ju na Zapadnu obalu. Slažem se, to bi bilo savršeno, rekao je Bruce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24. travanj 2024 22:44