StoryEditorOCM
ForumLISTA SLAVNIH RASTE

Poznata glumica pozitivna je na koronavirus, opisala je glavne simptome i poslala važnu poruku: Bolesna sam već gotovo tjedan dana, zaključana u kući

Piše PSD
16. ožujka 2020. - 11:24

Na listu poznatih ljudi koji su pozitivni na koronavirus upisala se ukrajinska glumica i manekenka Olga Kurylenko.

Prelijepa Bondova djevojka iz "Zrna utjehe", koju pamtimo i po zapaženim ulogama u filmovima "Zaborav" i "Staljinova smrt", otkrila je na svome Instagramu kako je zaključana u kuću nakon što se testirala na virus Sars-CoV-2. Pokazalo se da je pozitivna, a opisala je i svoje glavne simptome.

- Zapravo, sad sam bolesna već gotovo tjedan dana. Vrućica i umor moji su glavni simptomi - požalila se Kurylenko i poručila obožavateljima da paze na sebe i situaciju shvate ozbiljno.

Drugih vijesti iz Hollywooda još uvijek nema. Glumački par Tom Hanks i Rita Wilson također je među poznatima koji su oboljeli, nalaze se u karanteni u Australiji i dobro oporavljaju. Obožavateljima se javljaju selfijima, no upozoravaju kako nipošto nije riječ o bolesti koju treba olako shvaćati.

Na ugrožene skupine upozorila je s društvenih mreža Heidi Klum. I ona i suprug osjećaju se jako loše, stoga su se testirali, a javili su se iz kućne karantene dok čekaju rezultate.

"Ne želimo širiti virus ako smo bolesni i zaraziti ostale! Pa ni svoje najbliže...", napisala je manekenka.

28. studeni 2024 00:05