StoryEditorOCM
ForumIZAZOV ANTIVAKSERIMA

Poznati bečki bordel počinje s cijepljenjem klijenata s Balkana, a uz cjepivo po izboru dobiva se i dodatni dar

Piše PSD
9. listopada 2021. - 17:34
Bordel se nada da će ovom akcijom vratiti i dio izgubljenog profita, koji im je zbog koronavirusa pao za gotovo 50 postoShutterstock

Nakon cijepljenja u crkvama i džamijama, u Beču je najjednostavniji način zaštite od smrtnog ishoda zaražavanja koronavirusom odnedavno dostupan i u jednoj javnoj kući, navodno zbog muškaraca iz drugih zemalja, naročito s Balkana.

Grad Beč je ranije omogućio cijepljenje u katedrali Svetog Stjepana, džamijama i hramovima, a ovoj inicijativi sada se, i to na poprilično kreativan način, priključuju privatni preduzetnici, piše Mondo.

Poznati bečki bordel "Funpalast" od sljedećeg meseca omogućava cijepljenje u svojim prostorijama, a korisnike bordela koji žele da se cijepe čeka i poklon bon od 30 eura za usluge po izboru.

'Duga noć cijepljenja'

Ponuda se zove "Duga noć cijepljenja", a direktor operatera "Funpalasta" Kristof Lielacher ima i savjet za korisnike koji se brinu hoće li imati problema s partnerima zbog cijepljenja u bordelu. "Samo im recite: Dušo, danas sam se cijepio kod spomenika Gustavu Klimtu (koji se nalazi ispred bordela)", sugerirao je Lielacher.

Korisnici mogu da se cijepe svakog ponedjeljka u studenom od 16 do 22 sata, a u ponudi su sva odobrena cjepiva.

Ovo je smislio menadžer bordela Peter Laskaris, a tvrdi kako je do ideje došao pomno proučavajući statistiku cijepljenja. Utvrdio je da su deficitarne grupe, kod kojih su statistike cijepljenja najniže, muškarci porijeklom iz drugih zemalja, naročito sa Balkana.

"Savršeni smo za ovu akciju, jer kod nas su vikendi kao u Beogradu ili Istanbulu", rekao je Laskaris i dodao da se nada da će bordel ovom akcijom vratiti i dio izgubljenog profita, koji im je zbog koronavirusa pao za gotovo 50 posto, piše Mondo.

26. travanj 2024 02:15