StoryEditorOCM
KalelargaNE PROPUSTITE

Bazeni Ilirija ovog kolovoza ugostit će nevjerojatnu listu izvođača: od Škore i Hanke Paldum, preko Dance Partya do Halida Bešlića

Piše Promo
31. srpnja 2024. - 11:18

Dok se još priča o spektakularnim nastupima Željka Bebeka i Prljavog kazališta, na Bazenima Ilirija se nastavlja ljetna sezona koncerata.

Jednu od najljepših jadranskih pozornica preuzimaju veterani scene, Miroslav Škoro i Hanka Paldum, a za njihov zajednički koncert, 3. kolovoza, već se danima traži ulaznica više.

Hanka i ja ćemo otpjevati svoje najveće hitove i sigurno se jako dobro proveseliti! Zato pozivam sve da nam se pridruže u Biogradu na Moru!“ - poručio je legendarni Škoro koji dugo nije nastupio pred dalmatinskom publikom, što dodatno pojačava interes za koncertom na kojem će obožavatelji uglas sa slavonskim slavujem zapjevati ‘Ne dirajte mi ravnicu‘, ‘Matu‘, ‘Sude mi‘ i ostale hitove bogate karijere jednog od najpoznatijih domaćih glazbenika.

Ulaznice za spektakularan duo možete pronaći na Entrio i Eventim platformama.

Sedam dana kasnije, 10. kolovoza, jedinstven ambijent Bazena Ilirija, pretvorit će se u glazbeni vremeplov, dugo očekivanim povratkom velikana kultne Cro dance scene devedesetih. Ella, ET, Ivana Banfić, Simplicia, IIan Kabiljo i Senna M pripremaju Dance party sa zvučnom kulisom bezvremenskih hitova koji već desetljećima odbijaju izaći iz mode.

image

Dance party

Zbog velikog interesa publike, došla sam na ideju da se, nakon trideset godina, ponovno svi okupimo i zajedno nastupimo s pjesmama koje su obilježile generacije, ali i naše živote.“ – poručila je Simplicia, dodavši kako se radi o prvom koncertu turneje kojom će obići sve pozornice na kojima su žarili i palili prije tri desetljeća.

Koncertnu sezonu na Bazenima Ilirija će 16. kolovoza zaključiti istinska zvijezda glazbenog neba ovih prostora, neponovljivi Halid Bešlić.

Poznat po emotivnim pjesmama i energičnim nastupima, Halid najavljuje koncert koji će publiku vratiti u prošlost, a istovremeno oduševiti najnovijim hitovima.

image

Halid Bešlić

Od ‘Miljacke‘ do ‘Romanije‘, Halidova glazba jamči nezaboravan provod, a svoje mjesto možete rezervirati, kao i za sve koncerte na Bazenima Ilirija, na Entrio i Eventim Platformama i na svim prodajnim mjestima Ilirija Resorta.

06. listopad 2024 19:28