StoryEditorOCM
KalelargaMEŠTROVIĆEV AMANDMAN

Grad Zadar objavio natječaj za kupnju dva stana u Zagrebu, koristit će ih roditelji čija se djeca liječe u glavnom gradu

Piše I. I.
16. listopada 2024. - 09:12

Grad Zadar objavio je natječaj za kupnju dva stana u Zagrebu za boravak roditelja čija se djeca liječe u glavnom gradu. Amandman je to kojeg je na proračun dala NL Enija Meštrovića. 

U propozicijama natječaja se navodi kako Grad kupuje dva stana svaki ukupne površine minimalno 75 kvadrata i koji se sastoje od minimalno dvije spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, kupaonice i wc-a, parking mjesta ili javno dostupnog parkinga, te su u potpunosti namješteni i useljivi. Lokacija jednog stana mora biti u radijusu od jednog kilometra od Kliničkog bolničkog centra Zagreb (KBC Rebro), a lokacija drugog stana između Klinike za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva) i Klinike za tumore Zagreb (Ilica). Stanovi moraju biti u prizemlju ili na prvom katu zgrade ili na višem katu pod uvjetom da imaju dizalo.

Grad Zadar će s dva najpovoljnija ponuditelja, koji ispunjavaju sve uvjete javnog natječaja, sklopiti ugovor o kupoprodaji stana, za kojeg je prethodno procjembenim elaboratom utvrđena tržišna vrijednost nekretnine, a trošak izrade procjembenog elaborata snosi prodavatelj.

Za ovaj amandman u proračunu je osigurano milijun eura. 

16. listopad 2024 09:13