StoryEditorOCM
Kalelarga"ODRIŠENA KESA"

Nakon deblokade proračuna Grad Zadar zapošljava ‘leva-leva‘, u šest raspisanih natječaja traže ukupno 16 djelatnika!

Piše I. I.
21. listopada 2024. - 19:01
Zadar, 030322. Zgrada Gradske uprave na Narodnom tgu. Gradjevina je nastala za vrijeme talijanske vlasti nad Zadrom.Jure Miskovic/Cropix/Cropix

Nakon deblokade proračuna Grad Zadar zapošljava "leva-leva". U šest raspisanih natječaja traže 12 osoba koje bi zaposlili na neodređeno vrijeme te četiri djelatnika, točnije vježbenika koje bi bili zaposleni na određeno vrijeme.

Podsjetimo kako za vrijeme blokade proračuna, Grad Zadar nije smio povećavati broj djelatnika. Mogli su zapošljavati nove djelatnike samo ako bi nečije mjesto ostalo prazno jer je netko dao otkaz ili otišao u mirovinu. 

Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo na neodređeno vrijeme traži dva savjetnika za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje te po jednog višeg stručnog suradnika za građenje, višeg stručnog suradnika za ozakonjenje zgrada i ostale poslove te stručnog suradnika za razrez komunalnog doprinosa. 

Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom također na neodređeno vrijeme traži savjetnika za poslove upravljanja nekretninama u vlasništvu RH, višeg stručnog suradnika za poslove upravljanja nekretninama u vlasništvu RH te referenta za javne površine.

Na neodređeno vrijeme zapošljava se referent za poslove arhive i birotehnike u UO za gradsku samoupravu i opće poslove, referent za uredsko poslovanje u UO za socijalnu skrb i zdravstvo, viši stručni suradnik u UO za kulturu i šport te administrativni tajnik u UO za odgoj i školstvo. 

Na određeno vrijeme zapošljava se jedan vježbenik u UO za odgoj i školstvo te tri vježbenika u UO za prostorno uređenje i graditeljstvo. 

Više informacija o natječajima za posao možete saznati na ovom LINKU.

21. listopad 2024 19:02