StoryEditorOCM
KalelargaSTALI MU NA REP

Nakon komunalnih redara stigla i Turistička inspekcija, Mimozi do daljnjeg zabranjen rad na terasi jer nema minimalne uvjete!

Piše Zadarski.hr
12. lipnja 2023. - 20:01

Nakon što je prošlih tjedana vlasnik kafića Mimoza, Branko Bungur Som, vodio bitke s komunalnim redarima kada je u pitanju terasa ovog ugostiteljskog objekta, kako doznajemo, ovaj je kafić posjetila Turistička inspekcija Državnog inspektorata. 

Nakon posjeta turističkih inspektora, vlasnik je ugostiteljski inventar pospremio, a razlog zbog kojeg je to napravio i zašto ne može obavljati ugostiteljsku djelatnost jest ta što nije imao izdane minimalne uvjete za terasu o čemu je Zadarski.hr već pisao.

Stoga mu je zabranjeno obavljanje bilo kakve gospodarske djelatnosti na terasi sve dok od Zadarske županije, odnsno Upravnog odjela za gospodarstvo i turizam ne ishoduje minimalne uvjete za terasu.

Podsjetimo, komunalni redari su tri puta pokušali maknuti stolove i stolice koje je ovaj ugostiteljski objekt postavio na Kalelargi i u prolazu pokraj kafića. Tek je nakon trećeg pokušaja koji se odvijao uz asistenciju interventne policije vlasnik odlučio prestati s praksom postavljanja stolova i stolica na Kalelargi i u prolazu. 

 

 

30. travanj 2024 04:51