StoryEditorOCM
KalelargaNAŠAO ‘RJEŠENJE‘

Nakon svađe u Muškovcima 43-godišnjak metalnom šipkom udario 28-godišnjaka!

Piše B.S.
9. listopada 2023. - 12:21

Zbog sukoba dvojice muškaraca u dobi od 43 i 28 godina, policijski službenici Policijske postaje Benkovac - Obrovac proveli su kriminalističko istraživanje.

Muškarci se terete za narušavanje javnog reda i mira i kazneno djelo teška tjelesne ozljede nakon što se se u subotu, 7. listopada, oko 10 sati sukobili u Muškovcima.

Zbog nesuglasica tijekom izvođenja radova muškarci su se najprije međusobno vrijeđali, a u fizičkom sukobu koji je ubrzo uslijedio, 43-godišnjak je metalnom šipkom udario 28-godišnjaka nakon čega je otišao s mjesta događaja.

Ozlijeđenom 28-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u zadarskoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. Na mjestu događaja policijski službenici su proveli očevid.

Osumnjičeni 43-godišnjak je ubrzo pronađen, te mu je pružena liječnika pomoć, kojom prilikom su mu utvrđene lake tjelesne ozljede, nakon čega je doveden u službene prostorije gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 43-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozlijede, dok se protiv 28-godišnjaka nadležnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, zbog počinjenog prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

29. travanj 2024 01:40