StoryEditorOCM
KalelargaRASPORED ZA 2021.

Nova zamjenica predsjednika Županijskog suda u Zadru - Dijana Grancarić!

Piše B.S.
8. siječnja 2021. - 20:05

Novi predsjednik Županijskog suda u Zadru Željko Đerđ u godišnjem je rasporedu poslova za 2021. godinu za svoju zamjenicu postavio sutkinju Dijanu Grancarić koja je na tom mjestu zamijenila suca Hrvoja Viskovića.

Novim rasporedom poslova Grancarić je i glasnogovornica suda, sutkinja nadležna za izvršenja kazne zatvora, te predsjednica vijeća koje određuje uvjetni otpust.

Kao njezina zamjena na mjestu glasnogovornice postavljena je sutkinja Sandra Radanović, predsjednica Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru, gdje joj je zamjenica sutkinja Enka Moković.

Suci istrage su Boris Babić, Hrvoje Visković, te Ivan Marković, a suci istrage za mladež Dijana Grancarić, Sandra Radanović i Enka Moković.

Sudac Hrvoje Visković obavljat će poslove međunarodne pravne pomoći i kazneno pravne suradnje, te provoditi postupak za izručenje i predaju okrivljenih i osuđenih osoba, osim situacija u kojima je zahtjev zaprimljen tijekom dežurstva suca istrage.
U prvoj 'postavi' optužnog vijeća za kaznene predmete nalaze se suci Boris Babić, Marin Grbić i Blanka Pervan. U drugom optužnom vijeću su pak Enka Moković, Željko Đerđ i Marin Grbić, koji je ujedno predsjednik Građanskog odjela.
Predsjednik suda primat će stranke svakog drugog i četvrtog ponedjeljka u mjesecu od 13 sati.

27. lipanj 2024 11:09