StoryEditorOCM
KalelargaSKANDAL U ZRAKU

Pijani dvojac se "pošaketao" u avionu na letu prema Zadru, na aerodromu ih je dočekala policija...

Piše I. I.
18. lipnja 2024. - 09:39

Policija je u utorak na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira dovela dva državljanina Velike Britanije u dobi od 25 i 20 godina.

- Naime, jučer, 17. lipnja oko 11.50 sati policija je od službenika Zračne luke Zadar zaprimila dojavu da je u zrakoplovu na letu prema Zadru, došlo do narušavanja javnog reda i mira. Nakon slijetanja zrakoplova u zračnu luku, policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar su u prostorije policije doveli obojicu muškaraca gdje im je pružena liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. Također, provedenim alkotestiranjem utvrđena im je prisutnost alkohola u organizmu, kazali su iz PU zadarske dodajući kako je stariji muškarac u krvi imao 0,5, a mlađi preko jedan promil alkohola. 

Daljnjim postupanjem policije utvrđeno je kako su se tijekom leta, muškarci međusobno verbalno sukobili, a potom i fizički udarajući se šakama, pri čemu su obojica ozlijeđeni u predjelu lica i ruku.

 

21. lipanj 2024 03:25