StoryEditorOCM
KalelargaOD 17.LISTOPADA

Početak radova na izgradnji javnog sustava odvodnje na području naselja Brodarica

Piše B. S.
10. listopada 2024. - 12:21
Zadar, 210818. Ulica Stanka Vraza u sirem centru grada vec godinama stoji neasfaltirana i bez kanalizacijske mreze te modernih internetskih linija. Na fotografiji: ulica.Luka Gerlanc/Cropix

U sklopu izvođenja radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Adria GmbH na izgradnji javnog sustava odvodnje na Cjelini Zadar, po projektu "Rekonstrukcija cjevovoda odvodnje u ulici Put Petrića i Ulici Miroslava Krleže u Zadru", od četvrtka, 17. listopada, započinju radovi na rekonstrukciji i dogradnji vodovodne i kanalizacijske mreže na mjestu raskrižja Ulica: Miroslava Krleže, Ivana Gundulića, Denisa Špike (Put Dikla) i Put Petrića na području gradskog naselja Brodarica.

Predmetni radovi će se izvoditi prema odobrenoj prometnoj regulaciji prometa u 4. faze u Ulici Miroslava Krleže, Ulici Ivana Gundulića, Ulici Denisa Špike (Put Dikla) i Put Petrića, uz napomenu kako će se promet kroz križanje predmetnih ulica nesmetano odvijati za čitavo vrijeme izvođenja radova.

Privremenom regulacijom prometa prve faze radova zatvorit će odvojak Ulice Miroslava Krleže. U preostalom dijelu naselja Brodarice promet će se odvijati bez smetnji.

image

Radovi Zadar

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija

Drugom fazom predviđeno je zatvaranje dijela Ulice Miroslava Krleže i dijela raskrižja sa Ulicom Ivana Gundulića. Obilazak za Diklo i Puntamiku postaviti će se na križanjima Ulice Oko Vrulja i Ulice Ivana Meštrovića, te na raskrižju Ulice Ivana Meštrovića i Ulice Ivana Gundulića. U preostalom dijelu naselja Brodarica promet će se odvijati bez smetnji.

Trećom fazom predviđeno je zatvaranje dijela ulice Put Petrića i dijela raskrižja s Ulicom Ivana Gundulića. U preostalom dijelu naselja Brodarica promet će se odvijati bez smetnji.

Četvrtom fazom predviđeno je zatvaranje dijela ulice Put Petrića od križanja s Ulicom Denisa Špike. U preostalom dijelu naselja Brodarica promet će se odvijati bez smetnji.

Predmetni radovi izvode se u sklopu izvođenja radova po „Projektu poboljšanja vodno- komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar – Petrčane“ i sufinancirani su bespovratnim sredstvima Europske unije.

Informacija o početku radova u preostalim ulicama koje su sastavni dio ovoga projekta bit će dana pravovremeno putem medija.

10. listopad 2024 12:35