StoryEditorOCM
KalelargaJEDAN JE I UHIĆEN

Policija isključila tri vozača iz prometa zbog prekršaja u Zadru i okolici: prvi vozio bez dozvole, a druga dvojica pod utjecajem alkohola!

Piše B. S.
30. lipnja 2024. - 09:54

Tijekom subote, 29. lipnja, policija je zbog utvrđenih prekršaja isključila tri vozača iz prometa.

U 14 sati, u Ulici Put Murvice u Zadru, policijski službenici Policijske postaje Zadar zaustavili su automobil zagrebačkih registarskih oznaka. Vozilom je upravljao 33-godišnji hrvatski državljanin, kojem je prethodno izrečena mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije. Vozač je prekršio zabranu i nastavio voziti, zbog čega je odmah uhićen. Nakon uhićenja, vozač je uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Nešto kasnije, u 18.50 sati, u Kuli Atlagić, policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac zaustavili su automobil zadarskih registarskih oznaka. Automobilom je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin koji je bio pod utjecajem alkohola. Mjerenjem je utvrđeno da je koncentracija alkohola u njegovoj krvi iznosila 2,08 promila.

U 23.15 sati, u Zemuniku Donjem, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su automobil zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 64-godišnji hrvatski državljanin. Testiranjem je utvrđeno da je vozač bio pod utjecajem 1.98 promila alkohola. 

30. lipanj 2024 09:54