StoryEditorOCM
KalelargaBRUTALNI NAPAD

Prijetio smrću, pa premlatio 32-godišnjakinju na Viru: udarao je šakama i palicom!

Piše B. S.
7. listopada 2024. - 10:43
Zadar, 121123. Danas u 11 sati i 45 minuta zadarska policija dobila je dojavu kako su u mjestu Krneza pronadjena tijela dvije osobe. Na teren su odmah upuceni vatrogasci koji su nakon ulaska u kuci pronasli tijela dvojice muskarca ciji se identitet jos utvrdjuje. Na fotografiji: policijski ocevid.Jure Miskovic /Cropix

Zadarska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Prema informacijama iz policije, incident se dogodio u subotu, 5. listopada, oko 12 sati, na otoku Viru. Osumnjičeni je, uslijed ranijih međusobnih nesuglasica, uputio ozbiljne prijetnje smrću 32-godišnjoj hrvatskoj državljanki. Nakon verbalne prijetnje, ženu je i fizički napao udarajući je šakama i metalnom drškom. Nakon napada, ostavio je i otišao.

Ozlijeđenoj 32-godišnjakinji pružena je liječnička pomoć u zadarskoj općoj bolnici, gdje su joj utvrđene lake tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 51-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Policija nastavlja s istragom kako bi utvrdila sve okolnosti ovog incidenta.

07. listopad 2024 10:49