StoryEditorOCM
KalelargaE, ZAŠTO, ZAŠTO...

Prošlo je 7 dana od pitanja "Bi li ovako i u Njemačkoj parkirao?" Danas se pitamo: "Bi li njemačkoj policiji trebalo 7 dana da pronađe vlasnika"?

Piše Zadarski.hr
21. kolovoza 2022. - 13:57

Ponavljanje je majka znanja, pa ćemo tako i mi ponoviti apel naše čitateljice od prošlog tjedna.

"Susjeda je prijavila ovo zadarskoj prometnoj policiji. Evo već sedmi dan ova prikolica podupire znak koji se je i nakrivio. Bi li ovako i u Njemačkoj parkirao?" ponovno se pita naša čitateljica.

Okej, Zadarski.hr je fotografije naše čitateljice objavio prije pet dana i tada smo ponovilo njeno pitanje: "Bi li se ovako i u Njemačkoj parkirao?" Vjerojatno ne bi. Zašto? 

image

Prikolica privezana za prometnu signalizaciju stoji već tjedan dana

Snimila čitateljica/Slobodna Dalmacija

Zato što policiji u Njemačkoj ne bi sigurno trebalo sedam dana da pronađe i kazni vlasnika prikolice koju je ostavio zavezanu za prometni znak. Možda najviše sedam sati, a kazna bi sigurno bila takva da bi drugi put dobro pazio gdje će i cipele u hotelu "parkirati".

Zato naše pitanje danas, sedam dana kasnije, nije "bi li ovo napravio u Njemačkoj", nego "bi li njemačkoj policiji trebalo sedam dana da pronađe vlasnika". Odnosno: zašto hrvatskoj/zadarskoj policiji treba sedam dana, a zasigurno i još koji, da pronađe i kazni vlasnika prikolice, a nju makne od prometnog znaka.

E, zašto, zašto... 

image

Prikolica privezana za prometnu signalizaciju stoji već tjedan dana

Snimila čitateljica/Slobodna Dalmacija
10. svibanj 2024 01:18