StoryEditorOCM
KalelargaNOĆNI DAR MAR

Sinoć je bila žestoka tučnjava na Bilom brigu: demolirali su kafić, privedene su tri muške osobe, svi su bili pijani, a ima i ozlijeđenih!

Piše Zadarski.hr
23. srpnja 2021. - 18:31

NOVO

Iz policije su nam potvrdili privođenje trojice muškaraca koja su sudjelovala u masovnoj tučnjavi u četvrtak navečer na Bilom brigu.

- Incident se dogodio oko 22.40 sati na terasi kafića u Šibenskoj ulici. U incidentu je sudjelovalo više osoba i za sada nemamo informacije o ozlijeđenima. Oštećen je inventar kafića i susjednih lokala, ali i jedan automobil i motocikl, jer su letjele čaše, pepeljare i stolice - kazali su nam u policiji.

Tučnjava je prekinuta dolaskom pripadnika interventne policije koji su uz upotrebu sredstava prisile privela trojicu muškaraca u dobi od 20, 23 i 37 godina. Kod svih je izmjerena prisutnost alkohola veća od jednog promila. Protiv privedenog trojca podnijeta je prekršajna prijava za naročito drsko i nepristojno ponašanje.

Iz policije su rekli da svi oštećenici, vlasnici automobila i motocikla, u roku 90 dana mogu podnijeti kaznene prijave protiv počinitelja za oštećenje tuđe stvari, no do sada to nitko još nije napravio.

Okolnosti izbijanja tučnjave policija još uvijek utvrđuju, ali se po svemu sudeći radi od nekim ranijim konfliktima između privedenih osoba.

--------------------------------------------------- 

Zadarska je policija u četvrtak navečer privela tri muške osobe zbog sudjelovanja u tučnjavi i narušavanju javnog reda i mira u kafiću u Šibenskoj ulici na Bilom brigu.

Do nereda i tučnjave došlo je, kako smo neslužbeno doznali, nakon što je skupina mladića verbalno uznemiravala konobaricu. U tučnjavi je oštećen inventara lokala, letjele su čaše, stolice i drugi dijelovi namještaja, a tom prilikom je navodno oštećen i jedan automobil.

Tučnjavu je smirio tek dolazak jakih snaga policije, no pravi ishod nereda znat će se tek završetkom kriminalističke istrage.

U tučnjavi je, prema našim izvorima, sudjelovalo desetak osoba, a nekoliko ih je ozlijeđeno, no iz policije još nismo uspjeli dobiti službeni opis događaja.

25. travanj 2024 23:47