StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVI U "AKCIJI"

U proteklih nekoliko dana zabilježeni slučajevi teških krađa u Biogradu i Pagu: ukupna materijalna šteta procijenjena na više od tisuću eura

Piše B. S.
26. kolovoza 2024. - 12:50

U proteklih nekoliko dana zabilježeni su slučajevi teških krađa u Biogradu i Pagu, u kojima su nepoznati počinitelji provalili u kamp kućicu i apartmane, te ukrali novac i vrijedne predmete.

U petak, 23. kolovoza, nepoznati počinitelj provalio je u kamp kućicu u Biogradu koju koriste strani državljani. Tom prilikom ukradeno je nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Dva dana kasnije, u nedjelju, 25. kolovoza, u Pagu provaljeno je u dva apartmana. U prvom slučaju, nepoznati lopov ukrao je novac na štetu državljanina Slovačke, dok je u drugom slučaju ukraden novac i nakit na štetu državljanina Češke. Lopov je pokušao provaliti i u apartman slovenske državljanke, pritom oštetivši ulazna vrata, ali je otišao a da nije ništa ukrao.

Ukupna materijalna šteta u ovim incidentima procijenjena je na više od tisuću eura. Protiv nepoznatog počinitelja također je podnesena kaznena prijava državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe.

19. rujan 2024 22:16