StoryEditorOCM
KalelargaLJETO JE U GRADU

Vikend pun policijskih intervencija: zbog svađe u prometu oštetio tuđi automobil, na Polutoku 29-godišnjak napao maloljetnu osobu

Piše Zadarski.hr
10. srpnja 2023. - 11:45

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo tjelesne ozljede.

Njega se sumnjiči da je 07.srpnja u Zadru na području Poluotoka, u ranovečernjim satima odgurnuo i fizički napao mlađu osobu, uslijed čega je maloljetna osoba zadobila lake tjelesne ozljede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog 39-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

Također, policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Tako ga se sumnjiči da je 8. srpnja oko 03.35 sati u Zadru, u Ulici 84. gardijske bojne HV Termiti, zbog nesuglasica u prometu, fizičkom snagom oštetio automobil u vlasništvu 58-godišnjaka, uslijed čega se i lakše ozlijedio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 27-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

17. lipanj 2024 14:41