StoryEditorOCM
KalelargaSLUČAJNA KOLIZIJA?

Županijski SDP bojkotirao svečanu sjednicu! Imali su pametnijeg posla, u isto vrijeme u Domu županije odvijale su se važne rasprave...

Piše I.I.
18. travnja 2023. - 14:51

Svečana sjednica Županijske skupštine Zadarske županije koja je održana u Petrčanima, a na kojoj su prisustvovali brojni uzvanici među kojima je i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, protekla je bez županijskih vijećnika SDP-a.

Četiri vijećnika SDP-a nisu došla jer se u isto vrijeke kad i svečana sjednica u Domu županije održavala javna izlaganja o Planu upravljanja Dugim otokom te o Planu upravljanja Ravnim kotarima. 

- Prigodničarski slaviti u privatnom hotelu ne želimo dok se istovremeno vode rasprave koje su vrlo važne za građane. Naš odabir je da u to vrijeme budemo gdje se raspravlja o Planu upravljanja Dugim otokom. S obzirom na sva koncesijska odobrenja i koncesije za sidrišta i ribogojilišta koji se spominju u Planu, smatramo da je mnogo važnije bilo prisustvovati javnom izlaganju od proslave u privatnom hotelu, istaknuo je predsjednik županijskog SDP-a, Jure Zubčić.

03. svibanj 2024 21:03