StoryEditorOCM
RegionalJUSTUS REID

‘Balkanski‘ Amerikanac s TikToka, koji je nastupio u ‘Supertalentu‘, žali se da mu je WC u Bolu skup - evo koliko...

Piše MOZAIK SD
17. kolovoza 2023. - 17:07

Justus Reid trenutačno boravi u Bolu na otoku Braču, a u videima koje na TikToku objavljuje svoje dojmove. Justus je mlada američka zvijezda TikToka, ali je njegova glavna publika na društvenim mrežama na - Balkanu. Često pjeva pjesme na hrvatskom jeziku, a našoj publici poznat je po prošlogodišnjem sudjelovanju u showu Nove TV  "Supertalent". 

U ovom videu pjeva u Splitu, "nešto o rugbyju", kako sam kaže, a što će vas nasmijati čim kliknete i čujete o kojoj je pjesmi riječ...

@justus_reid Why do you keep asking me to play this? #croatia #hrvatska ♬ original sound - Justus Reid

Nedavno je objavio da je napustio posao i prodao kuću da bi se iz Amerike preselio na Balkan. Na "turneji" je po Sloveniji, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i sad je na odmoru u Hrvatskoj. U Bolu ga je posebno iznenadila cijena javnog WC-a. 

"Morao sam platiti 1,40 eura samo da odem na WC! Hrvatska je krcata, ali puno je cool ljudi", kaže u videu ua kojem pokazuje ljepote i zanimljivosti Brača pa tako, naravno, i plažu Zlatni rat koju je posjetio s prijateljima, iako je - veli - on skloniji pješčanim plažama. 

Kazao je i da su Hrvati opsjednuti bananama (!?), a i za kip dupina koji je spomenik Hajduku mislio je da predstavlja - bananu. 

Uslijedili su komentari: "Splićanin sam i umirem od smijeha", "Vidjela sam te na Bolu", "Koliko ste vi Amerikanci škrti", "Bila sam tu prošlog tjedna i razočarala se - bočica vode četiri eura"...

Justus Reid nedavno je objavio i video s Plitvičkih jezera u kojem također  kaže da je Hrvatska vrlo skupa jer su prijatelj i on dvije ulaznice u nacionalni park platili 80 eura. "Mislite li vi da to toliko vrijedi?", upitao je Reid pratitelje. Na Plitvicama mu je, priznaje, bilo lijepo, ali ipak preskupo. 

27. travanj 2024 13:57