StoryEditorOCM
RegionalNEĆE GA NI STRUKA?

Medicinski tehničar s današnjeg prosvjeda komentirao je pravi trenutak za cijepljenje i šokirao Hrvatsku; "Ne bih mu volio doći u ruke!"

Piše PSD
23. rujna 2021. - 18:23

Na zagrebačkom Zrinjevcu ovoga četvrtka održan je prosvjed medicinskih sestara i tehničara koji su se usprotivili uvođenju obveznih COVID potvrda koje je u zdravstvenom sustavu predviđeno za 1. listopada ove godine. 

Jedan od prosvjednika novinarima N1 televizije dao je zanimljivu izjavu zbog čega je njegov komentar na svojem Twitter odlučio podijeliti Ilija Jandrić, novinar i urednik na spomenutoj televiziji. 

- Ako je netko bolestan treba se cijepiti, ako je netko pozitivan na koronu treba se cijepiti. Ovi ostali trebaju birati da li se žele cijepiti ili ne, ne treba nikog forsat. Zato smo došli ovdje na prosvjed, da budemo svi zajedno i da poništimo odluku politike o tome”, kazao je tehničar tako prokomentiravši uvođenje koje njegova struka može očekivati za tjedan dana. 

Budući da je primanje cjepiva za vrijeme zaraze ili nakon nje zakašnjelo, novinar je uz video ostavio i opasku u kojoj je iskritizirao mladog medicinskog tehničara. 

- Ne bih volio doći u ruke ovom medicinskom tehničaru koji misli da se protiv korone trebaju cijepiti oni koji su bolesni i POZITIVNI na #covid-19”- napisao je. 

18. travanj 2024 11:13