StoryEditorOCM
RegionalVODA I VOĆE

Nakon pogibije vozača autobusa javili su nam se i čelnici Primorca: ‘Pogodilo nas je ovo kao grom, odmah smo stigli...‘

Piše Piše
1. studenog 2023. - 19:34

Na putu za Biograd, danas oko 12 sati na utakmicu (Primorac – Sloga) 14. kola Treće NL- jug igrači i vodstvo Sloge iz Mravinaca na Benkovačkom području, točnije kod mjesta Pristeg, doživjeli su šok.

Naime, u vožnji je 52-godišnji profesionalni vozač za volanom klonuo, u tom trenutku sve su vidjeli trener Ivica Žuljević i igrači  te su uspjeli krajnjim naporom zaustaviti vozilo, no vozaču nije bilo pomoći nakon nekoliko minuta reanimacije od strane fizioterapeuta i medicinskog osoblja. Ubrzo je došla Hitna pomoć i ona je nastavila s reanimacijom, ali nisu uspjeli ništa nego konstatirati smrt vozača. 

Vodeći ljudi Primorca na čelu s predsjednikom Darkom Banićem su otišli u Pristeg, ponijeli igračima i vodstvu Sloge vode i voća, te bili na usluzi cijelo vrijeme dok igračima Sloge nije došao drugi autobus da ih odveze doma. Predsjednik Banić i sportski direktor, a trenutno i trener Primorca Leo Šarić – Beklija su nam rekli:

- Kao grom iz vedra neba pogodila nas je vijest kada su nam iz Sloge javili što im se na putu dogodilo. Odmah smo se angažirali kao domaćini i napravili sve što smo mogli, kako bi ublažili bol članovima Sloge. Iskrena sućut klubu i obitelji vozača, otvoreni smo za svakakvu suradnju - u glas su nam rekli Banić i Šarić. 

27. travanj 2024 09:38